Måndag
- Fläskfilé med svampsås och klyftpotatis
- Panerad spätta med kall sås och kokt potatis
- Pasta med kyckling i currysås
Tisdag
- Fylld falukorv, serveras med husets potatismos
- Fiskfilé i ugn med grönsakstäcke
- Pasta med fläskfilé i pepparsås
Onsdag
- Pannbiff med stekt lök
- Kokt fiskfilé med ägg- och persiljesås
- Pasta Napolitana med salami och oliver
Torsdag
- Raggmunk med fläsk och lingon
- Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
- Pasta med köttfärssås
Fredag
- Schnitzel gordon blue
- Ugnsbakad fiskfilé med kapris- och dijonsenapssås
- Lasagne med grönsallad och tomatsås
Lördag
- Apelsin - & honungsglaserad fläskkarré med rödvinssky och klyftpotatis.
- Tilapiafilé med parmesancreme och knaperstekt bacon
- Pasta med thaikycklingsås
Söndag
- Apelsin - & honungsglaserad fläskkarré med rödvinssky och klyftpotatis.
- Tilapiafilé med parmesancreme och knaperstekt bacon
- Pasta med köttfärssås
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar