Vardagar 79 kr, helger 89 kr
Måndag
- Helstekt benfri kotlett med örtsås och ugnsbakad färskpotatis
- Smörfisk med selleri- och morotscreme
- Pasta med köttfärsås
Tisdag
- Isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor
- Ugnsbakad fiskfilé med stuvad sparris
- Pasta a´la Fredo (skinka, paprika, purjolök)
Onsdag
- Persiljejärpar med örtrödvinssky och stekt potatis
- Panerad fiskfilé med kall sås
- Pasta Napolitana med salami och svarta oliver
Torsdag
- Raggmunk med stekt fläsk och lingon
- Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
- Pasta a´la Italiano med kyckling och gröna oliver
Fredag
- Kycklingschnitzel
- Panerad spättafilé med remouladesås
- Lasagne med grönsallad och tomatsås
Lördag
- Nötstek med gräddsås, kokt potatis och gelé
- Mandelbakad fiskfilé serveras med limesås
- Pasta med kyckling och färska grönsaker i sötsur sås
Söndag
- Plommonspäckad karré med gräddsås, kokt potatis och äppelmos
- Mandelbakad fiskfilé serveras med limesås
- Pasta med köttfärsås
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar