Vardagar 79 kr, helger 89 kr
Måndag
- Mousaka med grönsallad och tomatsås.
- Panerad fiskfilé med remouladsås.
- Pasta med nötkött i pepparsås.
Tisdag
- Fläskgryta med wokgrönsaker.
- Vitvinspocherad fiskfilé med ägg och persiljesås.
- Pasta Napolitana
Onsdag
-Pannbiff med stektlök.
- Fisk i ugn med sellericréam.
- Pastasås med lax och spenat.
Torsdag
-Raggmunk med stektfläsk.
- Stektfläsk med löksås.
- Fiskfilé med fetaost och rödbetor.
- Pasta med köttfärsås.
Fredag
- Helstekt kassler med rotfruktsgratäng.
- Fiskfilé med crabfishtäcke.
- Pastasås med kyckling och grönsaker.
Lördag
- Ört och vitlöksmarinerad Fläskkarrè med tomatsås.
- Anjovis och prästostbakad fiskfilé med kall senapsås.
- Pasta med skaldjurssås.
Söndag
- Ört och vitlöksmarinerad fläskkarré med tomatsås.
- Anjovis och prästostbakad fiskfilé med kall senapsås.
- Pastasås med chorizo, rödlök och champinjoner.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar