Måndag
-Wallenbergare med potatismos, saltgurka och lingon.
-Panerad fiskfilé med kall örtsås.
-Lasagne med tomatsås och grönsallad.
-Pasta med stektkassler, grönsaker och vitlöksås.
Tisdag
-Stekt falukorv med stuvade grönsaker.
-Husets fiskgratäng med sparris och purjolök.
- Pastasås med broccoli och ädelost tappad med strimlad skinka.
Onsdag
-Bacon- och paprikafylld pannbiff med stekt potatis och gräddsås.
-Vitvinspocherad fiskfilé med rostade grönsaker.
-Pastasås med crabfish och purjolök.
Torsdag
-Raggmunk med stekt fläsk och lingon
-Stekt fläsk med löksås.
-Fisk i ugn med stuvad sparris.
Fredag
-Isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor
-Ugnsbakad fiskfilé med täcke.
-Pastasås med kyckling, bacon och champinjoner.
Lördag
- Marinerad fläskkarré med svampsås
- Ugnsbakad fiskfilé med äpple och purjolök, serveras med romsås
- Pasta med skaldjurssås
Söndag
- Porterstek med gräddsås, kokt potatis och gelé
- Ugnsbakad fiskfilé med äpple och purjolök, serveras med romsås
- Pastasås med chorizo och champinjoner
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar