Vardagar 79 kr, helger 89 kr
Måndag
- Fläskstek med rosépepparsås
- Fisk- och skaldjurslasagne med tomatsås
- Pasta med köttfärssås
Tisdag
- Köttgryta med ris/ kokt potatis
- Panerad fiskfilé med remouladesås
- Pasta med fläskfilé i ädelostsås
Onsdag
- Pannbiff med fetaost och rödlök, serveras med örtsky
- Pestobakad fiskfilé
- Pasta med bacon i tomatsås
Torsdag
- Raggmunk med stekt fläsk och lingon
- Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
- Kokt fisk med ägg- och persiljesås
- Pasta Italiano med kyckling och gröna oliver
Fredag
- Chili Con Carne med ris
- Fisk med grönsakstäcke
- Pastasås med nötkött
Lördag
- Flygande Jacob
- Citron- och dillbakad fiskfilé med räksås och smörstekta betor
- Pastasås med kassler, soltorkad tomat och champinjoner
Söndag
- Ugnsbrässerad fransyska med äppelcidersås och syrade morötter
- Citron- och dillbakad fiskfilé med räksås och smörstekta betor
- Pasta med lax och broccoli
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar