Vardagar 83 kr, helger 93 kr
Måndag
- Biffgryta med rökt fläsk och champinjoner, serveras med potatismos alt. ris
- Panerad Kapkummel med kall citronsås
- Pasta med skinksås
Tisdag
- Dillkött med kokt potatis
- Fisk a´la Rut med kokt potatis
- Pasta med kalkon i currysås
Onsdag
- Wallenbergare med potatismos, skirat smör och ärtor
- Fisk i ugn med rostade grönsaker och limesås
- Pastasås med skaldjur och purjolök
Torsdag
- Raggmunk med stekt fläsk och lingon
- Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
- Ugnsbakad fiskfilé med stuvade champinjoner
- Pasta Napolitana med korv
Fredag
- Mousaka
- Panerad fiskfilé med kall romsås
- Pastasås med strimlat fläsk och champinjoner
Lördag
- Honung- och ingerfärsglaserad fläskfilé med sesamstekt potatis
- Rimmad ugnsbakad sej med hummersås och rotfruktsgratäng
- Pasta med kyckling och grönsaker i sweetchilisås
Söndag
- Porterstek med gräddsås och pressgurka
- Rimmad ugnsbakad sej med hummersås och rotfruktsgratäng
- Pasta med bacon -och ädelostsås
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar