Vardagar 83 kr, helger 93 kr
Måndag
- Svamp- och mozarellagratinerad ytterfilé med klyftpotatis och coleslaw
- Panerad spättafilé med vitvinssås
- Pastasås med currykyckling
Tisdag
- Rotmos med kryddkorv
- Ugnsbakad fiskfilé med vitvinsbräserade musslor
- Pastasås med kassler och ananas
Onsdag
- Pannbiff med fetaost och soltorkade tomater, serveras med stekt potatis och rödvinssky
- Kapkummel med stuvade grönsaker
- Pastasås med kalkon och paprika
Torsdag
- Raggmunk med stekt fläsk och lingon
- Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
- Ugnsbakad fiskfilé
- Pasta med strimlad biff i pepparsås
Fredag
- Örtbakad kassler med potatisgratäng
- Flundrafilé med skagensås och kokt potatis
- Pasta med tacokryddad köttfärs
Lördag
- Kreolsk köttgryta, serveras med ris alt. kokt potatis
- Ugnsbakad lax med chilikryddad dragonmajonäs
- Pasta med salami och ädelostsås
Söndag
- Rödvinsbrässerad fläskkarré
- Ört- och ostbakad sejfilé med oliv- och kaprissås
- Pastasås med crabfish och grönsaker
Oj, vad gått det blir till helgen!! Keep up the good work!!/V
SvaraRadera