måndag 18 april 2011

Dagensrätt v 16

Vardagar 83 kr, helger 93 kr

Måndag

- Rödvinsmarinerad fläskfilé, serveras med råstekt provencale potatis & pepparsås
- Mandel panerad fiskfilé med kall sås & kokt potatis
- Pasta bolognese

Tisdag

- Fylld falukorv med kryddig tomatsås och potatismos
- Pocherad fiskfilé med gräslökssås
- Pasta med tandorikyckling och wookgrönsaker

Onsdag

- Pannbiff med lök och timjansky
- Kokt torsk med ägg -& persiljesås
- Pasta med salami, tomat och svarta oliver

Skärtorsdagen

- Pepparbiff med gräddsås
- Ugnsbakad smörfisk med lime -& fänkålssås
- Pasta med kassler toppat med broccoli

Långfredagen

- Helstekt kotlettrad med potatisgratäng
- Fisk i ugn med pepparrot och tomat
- Pasta med strimlad biff i pepparsås

Påskafton

- Ört -&vitlöksmarinerad fläskfilé med portvinssås
- Ugnsbakad torsk med dragonsås
- Krämig pastasås med kabanoss och curry

Påskdagen

- Kycklingfilé fylld med mozzarella och soltorkade tomater, serveras med yoghurtsås med mango och koriander.
- Halstrad laxkotlett med dill -& senapssås
- Pasta med bacon -& champinjonsås

Annandag påsk

- Fläsknoisette med barbequesås och klyftpotatis
- Rimmad sejfilé med hummersås
- Pasta med kyckling och sweetchilisås







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar