Vardagar 83 kr, helger 93 kr
Måndag
- Ost- och champinjonbakad karrékotlett med ugnspotatis och krämig portvinssås
- Panerad fiskfilé med kall sås och kokt potatis
- Pastasås med kyckling, bacon och tomat
Tisdag
- Fläskwok med ris och kokos- och chilisås
- Ugnsbakad fiskfilé med gräslökssås
- Pastasås med crabfish, purjo och tomat
Onsdag
- Pannbiff med stekt lök
- Vitvinspocherad torskfilé med ratatouille
- Pastasås med kassler och champinjoner
Torsdag
- Raggmunk med stekt fläsk och lingon
- Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
- Fisk i ugn med champinjonsås
- Pasta Bolognése
Fredag
- Nötgryta med Tandori och chutney, serveras med ris eller potatis
- Panerad Tilapia med kall citronpepparsås
- Pastasås med skinka, paprika och champinjoner
Lördag
- Timjan- och rosmarinmarinerad kotlett med rosépepparsås
- Fisk- och skadjurslasagne, serveras med saffransaioli
- Pastasås med nötkött, lök och färska champinjoner
Söndag
- Slottsstek med gräddsås och gelé
- Lime- och chilimarinerad smörfisk, serveras med yoghurt- och fänkålssås
- Pasta med strimlat fläskkött i kantarellsås
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar