Vardagar 79 kr, helger 89 kr
Annandagen
- Örtpanerad benfri kotlett, serveras med bearnaisesås och stekt potatis
- Morot- och purjopocherad fiskfilé, serveras med hummersås
- Pasta Bolognése
Tisdag
- Fläsknoisette serveras med grönpepparsås & potatis
- Fisk i ugn, serveras med champinjonsås & kokt potatis
- Pastasås med salami och svarta oliver
- Pasta bolognese
Onsdag
- Mozarella & tomat fylld pannbiff serveras med gräddsås & stekt potatis
- Grönsaksfylld fiskfilé med färnkål & hummersås, kokt potatis
- Pasta med lax, soltorkade tomater & spenat
Torsdag
- Raggmunk med stekt fläsk & lingon
- Stekt fläsk med löksås
- Fiskfile med stuvade grönsaker, serveras med kokt potatis
- Pastasås med tandorikryddad kyckling & grönsaker
Fredag
- Ugnsbakad kyckling med dragonsås & ris
- Panerad tilapia med kall citronpepparsås, serveras med kokt potatis
- Lasagne serveras med tomatsås & grönsallad
Lördag
- Mozarella- och tomatgratinerad fläskytterfilé med balsamicosky
- Ugnsbakad laxfilé med kräftsås
- Pastasås med bacon och lök
Söndag
- Plommonspäckad karré, serveras med pressgurka
- Ugnsbakad laxfilé med kräftsås
- Krämig köttfärssås med paprika och champinjoner
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar