Vardagar 79 kr, helger 89 kr
Måndag
- Bruna bönor med stekt fläsk och kokt potatis
- kassler- och broccoligratäng med kokt potatis
- Smörfisk med rödbetor och fetaost
- Pasta med fläskfilé i pepparsås
Tisdag
- Fylld falukorv med potatismos och tomatsås
- Ugnsbakad fisk med crabfishtäcke
- Pastasås med lax
Onsdag
- Köttfärslimpa med gräddsås och lingon
- Panerad fisk med kall sås
- Pastasås med kyckling och wokgrönsaker
Torsdag
- Ärtsoppa och pannkaka med sylt och grädde
- Fisk a´la Rut
- Pasta med skaldjurssås
Fredag
- Kalops med kokt potatis och rödbetor
- Pocherad fiskfilé med soltorkade tomater och örter
- Pasta med köttfärssås
Lördag
- Oxrullader serveras med smörstekt svamp och grönpepparsås.
- Husets fiskbiffar serveras med potatismos samt citron och örtdressing.
- Pastasås med strimlat fläskkött och grönsaker.
Söndag
- Schnitzel gordonblue serveras med stekt potatis och bearnaisesås.
- Husets fiskbiffar serveras med potatismos samt citron och örtdressing.
- Pasta Napolitana med korv toppad med mozzarella.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar