vardag 79 kr, helg 89 kr
Måndag
- Hjortgulasch serveras med ris.
- Kokt torsk med ägg -& persiljesås.
- Pastasås med kyckling och bacon.
Tisdag
- Stekt falukorv med stuvade grönsaker
- Panerad fiskfilé med citronsås
- Pasta med strimlat fläskkött i pepparsås
Onsdag
- Kålpudding med gräddsås och lingon
- Stekt strömming med potatismos och skirat smör
- Pastasås med korv och grönsaker
Torsdag
- Ärtsoppa och pannkakor och sylt och grädde
- Pocherad fisk med tomat-& basilikasås
- Pasta med lax i hummersås
Fredag
- Isterband med dillstuvad potatis och rödbetor
- Ugnsbakad fisk med kokos -& gröncuurrysås
- Pasta med broccoli -& ädelostsås
Lördag
- Benfri kotlett med provencalepotatis och örtsås
- Zuccinilindad fiskfilé toppat med rödbets -& fetaoströra
- Pasta med strimlat nötkött och grönsaker i pepparsås
Söndag
- Rödvinsbrässerad fransyska serveras med gräddsås,
svartvinbärsgelé och kokt potatis.
- Ugnsbakad fiskfilé serveras med rostade grönsaker
och citron-& dillsås
- Husets lasagne med tomatsås
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar