Vardagar 79 kr, helger 89 kr
Måndag
- Schnitzel med stekt potatis och tomatsalsa
- Purjo- och morotspocherad fiskfilé med crabfishsås
- Pastasås med biff och wokgrönsaker
Tisdag
- Korv Stroganoff med ris
- Panerad fiskfilé med kall sås
- Pastasås med kryddig korv och soltorkade tomater
Onsdag
- Fransk pannbiff med gräddsås och stekt potatis
- Fiskfilé med fänkål- och limesås
- Pastasås med strimlad biff och champinjoner
Torsdag
- Raggmunk med stekt fläsk och lingon
- Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
- Ugnsbakad fiskfilé med stuvad sparris och purjolök
- Pastasås med kyckling, gröna oliver och paprika
Fredag
- Rödvinsbrässerad kassler, serveras med rotfruktsgratäng och balsamicosky
- Panerad flundrafilé med remouladesås
- Pasta med ost- och skinksås
Lördag
- Chili- och paprika marinerad kycklingfilé med ugnsbakad potatis och baconsås
- Fiskfilé (Beurre Blanc), serveras med kokt potatis
- Pastasås med fläskfilé, äpple, morot och purjolök
Söndag
- Nötgryta serveras med kokt potatis
- Fiskfilé (Beurre Blanc), serveras med kokt potatis
- Pastasås med broccoli och ädelost
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar