Vardagar 79 kr, helger 89 kr
Måndag
- Rödvinsbrässerad kassler med rosépepparsås och helstekt färskpotatis
- Panerad Vitling, serveras med fänkålssås och gremolata
- Pasta med tacokryddad köttfärssås
Tisdag
- Isterband med stekt potatis, ägg och rödbetor
- Fisk i ugn, serveras med stuvad sparris- och purjolök
- Pastasås med salami, paprika och tomat
Onsdag
- Pannbiff med örter och soltorkade tomater, serveras med balsamico- och rosmarinsky
- Vitvinspocherad fiskfilé med rostade grönsaker
- Pasta med kassler och ananas
Torsdag
- Raggmunk med stekt fläsk och lingon
- Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
- Ugnsbakad fiskfilé med stuvad bladspenat
- Pastasås med crabfish, körsbärstomater och purjolök
Fredag
- Kycklingschnitzel
- Fiskfilé med crabfishtäcke, serveras med limesås
- Pastasås med rökt fläsk, champinjoner och paprika
Lördag
- Fläskfilémedaljonger, serveras med madeirasås
- Panerad spättafilé med kall sås och kokt potatis
- Pastasås med lax, fänkål och dill
Söndag
- Porterstek med gräddsås, svartvinbärsgelé och pressgurka
- Tomat- och basilikabakad fiskfilé, serveras med kokt potatis
- Pastasås med bacon, persilja och vitlök
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar