Vardagar 79 kr, helger 89 kr
Måndag
- Stekt kassler med champinjonsås
- Fiskfilé med ägg- och persiljesås
- Pasta med rostade grönsaker och tomatsås, toppat med fetaost och svarta oliver
Tisdag
- Korvstroganoff med ris
- Panerad fiskfilé med räk och dillsås
- Pastasås med crabfish
Onsdag
- Pannbiff med löksky
- Fisk i ugn med stuvade grönsaker
- Pastasås med kassler och annanas
Torsdag
- Raggmunk med stekt fläsk
- Stekt fläsk med löksås
- Fiskfilé med sparris, purjolök och morötter
Fredag
- Baconlindad kycklingfilé med paprikasås
- Panerad fiskfilé med ört och citronvinegrette
- Pasta med fläskfilé i grönpepparsås
Lördag
- Senapspanerad kotlett serveras med blandsvampsås och ugnsbakad potatis
- Fänkålspocherad fiskfilé serveras med örtkryddad vitvinsås
- Pastasås med strimlat fläskkött i rosépepparsås och stekta grönsaker
Söndag
- Apelsin och honungsglacerad fläskkarré serveras med gräddsås och pressgurka
- Basilikabakad laxfilé serveras med chilihollandaise samt kokt potatis
- Pastasås med kyckling, grillad paprika och grön curry
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar