Vardagar 79 kr, helger 89 kr
Måndag
- Champinjongratinerad kassler med örtsås och stekt potatis
- Ugnsbakad Kummel med räkor, serveras med saffran- och limesås
- Pasta med köttfärssås
- Pasta med oxfilé i apelsin- och ingefärssås
Tisdag
- Korv Stroganoff med ris
- Panerad fiskfilé med kall dill- och räksås
- Pastsås med kyckling och grönsaker
Onsdag
- Grönpepparbiffar med rödvinssky och stekt potatis
- Pocherad fiskfilé med gräslökssås och kokt potatis
- Pastasås med strimlad bacon, gul lök och champinjoner
Torsdag
- Raggmunk med stekt fläsk och lingon
- Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
- Fisk i ugn med crabfishtäcke, serveras med vitvinssås
- Pastasås med ädelost och skinka
Fredag
- Rotmos med rimmad bog
- Panerad Spätta med remouladesås och kokt potatis
- Pasta med Chorizo i kryddig tomatsås
Lördag
- Citron- och timjanstekt kycklingfilé, serveras med rosépepparsås och klyftpotatis
- Fisk- och skaldjurslasagne, serveras med saffransås
- Pastasås med strimlad fläskfilé, persilja och vitlök
Söndag
- Porterstek med gräddsås och svartvinbärsgelé
- Kantarell- och lökfylld laxfilé, serveras med morotstzatziki
- Pasta med fläskkött, terriakisås och färska grönsaker
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar