Vardagar 79 kr, helger 89 kr
Måndag
- Engelsk köttfärspaj, serveras med grönsallad
- Fiskfilé med crabfish, tomat, citron och fänkålssås
- Pasta med chorizo i currysås
Tisdag
- Fylld falukorv med tomatsås
- Strömming med potatismos och skirat smör
- Pastasås med salami, champinjoner och körsbärstomater
Onsdag
- Färsjärpar med gräddsås och stekt potatis
- Fisk och skaldjursbiff med örtsås och kokt potatis
- Pastasås med ädelost och broccoli toppad med skinka
Torsdag
- Raggmunk med stekt fläsk
- Stekt fläsk med löksås
- Fisk i ugn med stuvad spenat
- Pastasås med köttfärs och paprika
Fredag
- Isterband med persiljestuvad potatis
- Pocherad kapkummel med ratatuille
- Pastasås med champinjoner, paprika och fläsk
Lördag
- Mustig höstgryta med kantareller och rotfrukter, serveras med ris alt. kokt potatis
- Spenat- och fetaostbakad fiskfilé, serveras med vitvinssås och kokt potatis
- Pastasås med bacon, persilja och vitlök
Söndag
- Marinerad fläskfilé serveras med rödvinssky, bacon, syltlök och champinjoner samt skivad potatis
- Grönsaksfyllda fiskrullader, serveras med skaldjurssås och kokt potatis
- Pastasås med kyckling, curry, purjolök och äpple
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar