Vardagar 83 kr, helger 93 kr
Måndag
- Engelsk köttfärspaj med paprika, serveras med grönsallad
- Flundrafilé med kall chili- och limesås
- Pasta med strimlad fläsk, tandoori och grönsaker
Tisdag
- Kasslerwook serveras med ris
- Mandelhokifilé med kall sås och kokt potatis
- Pastasås med salami och svarta oliver
Onsdag
- Pannbiff med stekt lök
- Pocherad torskfilé med ägg- och persiljesås
- Pastasås med currykyckling och champinjoner
Torsdag
- Raggmunk med stekt fläsk och lingon
- Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
- Ugnsbakad fiskfilé med stuvad purjolök och morötter
- Pasta Bolognése
Fredag
- Ytterfilérullad i pepparsås med grillad zuccini och aubergine
- Spättafilé med curryremoulade
- Pastasås med bacon och paprika
Lördag
- Portvinsmarinerad soufilé med kantarellsås
- Timjan- och senapsmarinerad fiskfilé, serveras med gurka- och limesallad
- Pasta med chilifrästa grönsaker, toppat med bacon
Söndag
- Plommonspäckad fläskkarré med pressgurka och gelé
- Ugnsbakad fiskfilé med saffransbuljong, serveras med smörstekta palsternackor och sockerärtor
- Pastasås med strimlat fläskkött i pepparsås
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar