Vardagar 83 kr, helger 93 kr
Måndag
- Falukorv med stuvad blomkål och kokt potatis
- Stekt flundrafilé med krabbsås och kokt potatis
- Pastasås med kantareller och strimlad kassler
Tisdag
- Kycklingfilé med dragonsås
- Stekt makrill med stuvad spenat och kokt potatis
- Pastasås med bacon, champinjoner och lök
Onsdag
- Köttfärslimpa alt. kålpudding med gräddsås och lingon
- Stekt strömming med potatismos och skirat smör
- Pasta med kyckling, grönsaker och kokosmjölk
Torsdag
- Kalops med kokt potatis och rödbetor
- Tomat- och örtbakad fiskfilé med champinjonsås
- Pasta med salami i vitlökssås
Fredag
- Isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor
- Pocherad fiskfilé med gräslökssås
- Pasta Bolognése
Lördag
- Honungsgriljerad fläskstek med svål, serveras med ugnbakad & örtsås
- Panerad tilapia med kokt potatis, serveras med dill & citrusmajonäs
- Pasta med stekt lax & grillade grönsaker
Söndag
- Karré kotlett med rostade rotfrukter och yoghurtsås
- Vitvins pocherad torskfilé med blancherade morötter & purjolök, serveras med hummersås
- Lasagne med grönsallad & tomatsås
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar