Vardagar 83, helger 93
Måndag
- Fläskwok med risnudlar eller ris & cocos -& chilisås
- Fiskfilé med saffran -& limesås och potatis.
- Pastasås med korv och paprika i tomatsås
Tisdag
- Kycklingfilé med kokos, chilli & baconsås
- Mandeltorsk med kall sås
- Pasta med ost - & skinksås
Onsdag
- Pannbiff med lök och stekt potatis
- Tomat -& purjopocherad fiskfilé
- Pasta med salami & oliver
Torsdag
- Raggmunk med fläsk
- Fläsk med löksås och kokt potatis
- Pasta bolognese
- Fisk i ugn med sparrisstuvning
Fredag
- Grillad fläsksida med barbequesås
- Panerad spättafilé med kall rom -& rödlökssås
- Pastasås med kyckling, tandori & chutney.
Lördag
- Grillad fläskkotlett med ben, serveras med tzatziki & klyftpotatis
- Ugnsbakad fisk med ägg & gräslökssås, serveras med kokt potatis
- Pastasås med chorizo, lök & champinjoner, serveras med fusilli pasta
Söndag
- Ädelostbakad fläskytterfilé, servaras med skogssvampsås & honungsglacerad potatis
- Panerad flundra med skagenröra, serveras med kokt potatis
- Pastasås med bacon & grönsaker, serveras med fusilli pasta
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar