Vardagar 83 kr, helger 93 kr
Tisdag
- Helstekt kassler med rödvinsås & kokt potatis
- Ugnsbakad skäddafilé, serveras med vitvinsås & kokt potatis
- Pastasås med korv och paprika i tomatsås
Onsdag
- Köttfärslimpa med gräddsås & kokt potatis
- Panerad torskfilé med kall sås
- Pastasås med lax & spenat
Torsdag
- Porterstek med gräddsås, serveras med kokt potatis & gelé
- Champinjon & purjolöksbakad fiskfilé med örtsås
- Pastasås med skinka & rödlök
Fredag
- Kycklingfilé med dragon & senapssås
- Fänkålspocherad fisk med limesås
- Pasta med strimlat fläskkött & bacon
Lördag
- Fläskfilé med madeirasås och potatis provencale
- Fiskspett med yoghurtsås (m chili & lime)
- Pasta med kryddig korv och grönsaker i currysås
Söndag
- Ost - & senapspanerad kotlett med med choronsås
- Ugnsbakad smörfisk med grillade grönsaker & lime -&fänkålssås
- Pasta med bacon -& paprikasås
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar