Dagens rätt 83 kr, Helgens rätt 93 kr
Måndag
- Marinerad karrékotlett med rosépepparsås
- Panerad fiskfilé med ägg -& räksås
- Pastasås med rimmad sidfläsk och soltorkade tomater
Tisdag
- Stekt falukorv med stuvade morötter
- Pocherad fiskfilé med gräslöksås
- Pastasås med kyckling & bacon
Onsdag
- Köttfärslimpa med gräddsås & lingon
- Fiskfilé med grönsakstäcke
- Pasta med lax
Torsdag
- Ärtsoppa & pannkakor
- Fiskfilé i ugn med tomat & pepparrot
- Pastasås med broccoli & ädelost
Fredag
- Ugnstekt kassler med potatisgratäng och balsamicosås
- Spenatfylld fiskfilé med vitvinssås
- Tacokryddad köttfärssås
Lördag
- Glöggmarinerade revbensspjäll, serveras med rödkål, ugnsbakad rosmarinkryddad potatis och youghurtsås
- Panerad Stillahavsspätta med varm örtsås och kokt potatis
- Pasta Napolitana med salami, toppat med mozarella
Söndag
- Apelsin- och ingefärsglacerad benfri kotlett, serveras med kall sås med lime och chili
- Ugnsbakad fiskfilé med saffran- och citronsås
- Pastasås med kryddig korv och paprika
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar