Måndag
- Benfri kotlett, serveras med champinjonsås & kokt potatis
- Fiskfile fylld med fetaost & grönsaker, serveras med örtsås & koktpotatis
- Pastasås med chorizo & mild curry, serveras med fusilli pasta
Tisdag
- Husets Pytt i Panna med ägg och rödbetor
- Stekt strömming med potatismos och skirat smör
- Pastasås med fläskfilé
Onsdag
- Kalvfärsbiffar med rårörda lingon
- Panerad Skäddafilé med kall sås
- Pastasås med falukorv, tomat och basilika, toppat med Mozarella
Torsdag
- Raggmunk med stekt fläsk och lingon
- Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
- Fisk i ugn med soltorkade tomater och kapris
- Pastasås med kyckling och gröna oliver
Fredag
- Rotmos med rimmat fläskbog
- Vitvinspocherad fiskfilé med ansjovis- och tomatsås
- Pastasås med crabfish och purjolök
Lördag
- Honungsmarinerad fläskkotlett, serveras med apelsin- och nejlikasås
- Stekt spättafilé med remouladesås
- Pastasås med skinka och ädelost
Söndag
- Porterbrässerad fläskytterfilé med Choronsås
- Ugnsbakad lax med kantarellsmör, serveras med vanilj- och citrondressing
- Krämig kycklingpasta med paprika och purjolök
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar