Måndag
- Schnitzel med stekt potatis och bearnaisesås.
- Fiskfilé med varm örtsås och färskpotatis.
- Pastasås med biff och champinjoner.
Tisdag
- Stekt falukorv med potatismos och tomatsås
- Pocherad fiskfilé med ägg- och persiljesås
- Pastasås med chorizo och grönsaker
Onsdag
- Husets pannbiff med stekt lök
- Ugnsbakad fiskfilé med stuvad sparris
- Pastasås med kassler
Torsdag
- Raggmunk med stekt fläsk och lingon
- Stekt fläsk med löksås
- Fiskfilé med crabfishtäcke
- Pasta med kyckling a´la Italiano
Fredag
- Baconlindad kyckling med dragonsås
- Fisk a´la Rut
- Pasta med salami, tomat och oliver
Lördag
- Fjärilsnoisette med paprikasås, serveras med stekt potatis
- Räk och dillfylld fiskfilé med vitvinsås, serveras med kokt färskpotatis
- Pasta med köttfärsås och champinjoner
Söndag
- Slottsstek med gräddsås och pressgurka serveras med kokt färskpotatis
- Ugnsbakad fiskfilé med kryddigt örttäcke serveras med citrussås
- Pastasås med strimlat fläskkött och kantareller
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar