Måndag
- Tomat- och mozzarellagratinerad fläskkotlett med bearnaisesås och stekt potatis
- Ugnsbakad fiskfilé med stuvad purjolök
- Pasta med köttfärssås
Tisdag
- Lunchkorv med senapssås
- Pocherad fiskfilé med varm örtsås
- Pasta med lax och spenat
Onsdag
- Köttfärslimpa med gräddsås
- Panerad fiskfilé med romsås
- Pasta Napolitana med korv
Torsdag
- Husets pytt i panna med ägg och rödbetor
- Fiskfilé med grönsakstäcke och vitvinsås
- Pastasås med kyckling och bacon
Fredag
- Kycklinggryta med ris
- Pocherad fiskfilé med räksås
- Pastasås med chorizo och grönsaker
Lördag
- Senap -och ostpanerad kotlett serveras med örtbakad potatis och gräddsås.
- Smörfisk med citron och hummersås serveras med färskpotatis.
- Pastasås med crabfish toppat med chilimarinerade räkor.
Söndag
- Fläskfiléspett med stekt potatis och lime-och chutney yoghurtsås.
- Panerad spätta med kall örtsås och kokt potatis.
- Husets lasagne med grönsallad och tomatsås.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar