Måndag
- Korvstroganoff med ris.
- Fiskfilé med ägg och gräslökssås.
- Pasta med fläskkött i pepparsås.
Tisdag
- Ädelostgratinerad fläsknoisette.
- Panerad flundra med dillmajonäs.
- Pastasås med kyckling, zuccini och tandorri.
Onsdag
- Husets pannbiff med gräddsås.
- Ugnsbakad fiskfilé med hummersås.
- Pastasås med tonfisk.
Torsdag
- Raggmunk med stekt fläsk.
- Stekt fläsk med löksås.
- Fiskfilé med stuvadsparris.
- Pastasås med korv, paprika, chili, tomat och vitlök
Fredag
- Örtbakad kassler med potatisgratäng.
- Panerad fiskfilé med kallsås.
- Pastasås med crabfish och grönsaker.
Lördag
- Fylld kycklingfilé med soltorkade tomater, basilika och vitlök
serveras med klyftpotatis.
- Tomat -och örtbakad fiskfilé serveras med färskpotatis
- Pastasås med bacon, persilja och gul lök toppat med mozzarella.
Söndag
- Chorizo -och paprikaspäckad fläskkarré serveras med portvinssås
- Fänkålspocherad fiskfilé serveras med skaldjurssås.
- Pastasås med kyckling, timjan och vitlök.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar