Måndag
- Rödvinsmarinerade fläskkotletter med pepparsås.
- Panerad fiskfilé med yoghurt och chutneysås.
- Pastasås med chorizo och paprika.
Tisdag
- Isterband med persiljestuvad potatis.
- Ugnsbakad fiskfilé med crabfishtäcke.
- Pastasås med tandoorimarinerad kyckling.
Onsdag
- Köttfärslimpa med gräddsås.
- Panerad fiskfilé med rom och rödlökssås.
- Pastasås med lax och grönsaker.
Torsdag
- Husets kalops med rödbetor
- Pocherad fiskfilé med saffranssås och kokt potatis
- Pastasås med bacon & champinjoner
Fredag
- Ört -och senapspanerad kotlett med champinjonsås
och potatis
- Ugnsbakad fiskfilé med gräslökssås
- Pastasås med strimlat nötkött och paprika
Lördag
- Kycklingschnitzel, serveras med morotstzatziki och stekt potatis
- Fiskfilé med crabfish, räkor och grönsaker,
serveras med lime- och fänkålssås
- Pastasås med rökt fläsk, paprika och lök
Söndag
- Fläskfilémedaljonger med svampsås alt. bearnaisesås,
serveras med ugnsbakad potatis
- Panerad fiskfilé med kall örtsås
- Pastasås med strimlad biff och ädelost
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar